Portfolio

Mijn drive is ondernemers te helpen daar waarin ik goed ben en wat voor hen teveel tijd kost. Zo kunnen het we het beste in elkaar naar boven halen. Tijdens een vrijblijvend advies gesprek laat ik zien waar je tijd kunt winnen en wat ik voor jou zou kunnen betekeken waardoor jij meer leads kunt halen uit jouw online bedrijf. 

De brouwer zonder installatie

De Brouwer zonder Installatie is een startende onderneming. Hij maakt private label speciaalbieren voor ondernemers, horecauitbuiters en andere geïnteresseerden.  Ik heb voor hem al zijn uitingen gemaakt. Denk hierbij aan het opzetten van een social media account, bouwen van een website en zijn offline uitingen zoals visitekaartjes, logo en briefpapier.

Online marketing

Social media

Webdevelopment

Offline uitingen

Academy for Health

Bij de Academy for Health doe ik alles waar ik Viënne mee kan helpen. Ik schrijf haar nieuwsbrieven, blogberichten en (her-)design haar website. Ook kijk ik  naar leuke plekken waar ze kan spreken en help ik haar met organiseren van leuke events. 

Social media

Webdevelopment

Nieuwsbrieven

Blogberichten

Organiseren van events

Personal Trainer Jessica Demmer

Jessica Demmer heb ik geholpen met het optimaliseren van haar huidige website. Ik heb haar website actie gerichter gemaakt en haar teksten volgens de SEO regels geoptimaliseert. Daarnaast heb ik haar nieuwsbrief in een nieuw jasjes gestoken en heb ik haar tips gegeven hoe ze zelf aan de slag kan gaan met social media. 

Social media

Webdevelopment

Nieuwsbrieven

SFC Bouw

SFC Bouw is een allround vakspecialist in de bouw, verbouw en onderhoud. Voor SFC Bouw bouwde ik een hele nieuwe website zodat deze startende ondernemer online een mooi visitekaartje heeft. 

Webdevelopment

Schrijven van webteksten

LEF- kids

De website van LEF-kids kon wel een opfrisbeurtje gebruiken. Binnen hun huidige CRM systeem heb ik een her-ontwerp gebruikt waarmee zijzelf de website verder konden invullen en aanpassen. 

Webdevelopment