Over mij

Ik ben all-round marketeer. Mijn drive is om andere ondernemers te helpen met hun (eerste) stappen op het web. Ik neem je mee en waar kan doe ik het werk voor jou. 

Jouw ticket naar online succes

Mijn naam is Melissa Korsmit. Ik ben 31 jaar en ik woon in Groenekan, samen met mijn man Bastiaan en onze twee honden Tygo en Toeska. Vanuit een passie ben ik Studio Passe Partout begonnen. Ik zit bomvol ideeën die ik graag met de wereld wil delen. In mijn omgeving word ik vaak gevraagd of ik kan helpen met de online marketing voor kleine eenmans zaken. Ik vind het niet alleen leuk om mijn kennis en passie te delen. Ik vind het ook erg leuk om te leren over verschillende bedrijven en de gedrevenheid die daar achter zit. Als ik daar achter ben gekomen is het voor mij heel erg gemakkelijk om de slag te maken naar online.

Maar ik ben offline ook op mijn best. Het hele pakket heb je al beginnende ondernemer nodig. Een logo, een huisstijl, een website, e-mail. Er komt heel wat bij kijken. Bij mij kun je terrecht voor alles wat jij nodig hebt om een waanzinnige start met jouw onderneming te maken.

Wist je dat?

Ik op mijn 18e mijn eerste bedrijf had

4x in de week in de sportschool te vinden ben

Vegan ben

Een trotse Zeeuw ben

Geen koffie drink

Maar ik ben er niet alleen voor de starters. Ik ben er ook voor diegene die “vast” zijn gelopen met hun huidige website of shop. Voor diegene die een boost inspiratie nodig hebben voor de rest van het jaar. Samen kunnen we mooie plannen maken. En ik help die graag te realiseren. Zodat jouw onderneming er weer even tegenaan kan.